West Point Grey renovation, by William Edward Summers

18 Oct

This renovation by William Edward Summers at West Point Grey, and Collingwood near Kits, and Jericho beaches in Vancouver,was designed for an heiress,and her husband. The large old house was gutted down to the bare studs and completely redesigned. It was a heritage designated building, so the exterior could not be modified. However the interior was completely altered, with the living, dinning, and kitchen areas moved to the second floor, to take advantage of the view of English Bay, and downtown Vancouver.

House with View of English Bay

West Point Grey House, Vancouver

.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: